STORCĂTOR Home profesional HUROM

hg-sbe11

Mulți dintre noi avem în bucătărie un storcător cu centrifugă pentru fructe și legume.

Dar el nu acoperă toate necesitățile noastre, mai ale în scopuri terapeutice când avem nevoie de sucuri din frunze (iarbă de grâu, varză), iar la legumele și fructele tari (țelină, gutuie) întâmpinăm dificultăți majore.

Nu pot să nu anunț o ofertă excelentă de la MarketOnline care pune la bătaie, un  storcător Home profesional ce are calități de neegalat de alte storcătoare.

 De ce storcător Hurom?

Noua tehnologie specială de stoarcere ultra lentă (43 de rotații pe minut) a legumelor și fructelor cu ajutorul axului melcat permite reducerea reacțiilor oxidative.

Culoarea sucului rămâne vie și gustul natural

  • Sită nouă – tehnologie revoluționară – Noul model de sită oferă o stoarcere perfectă, mai mult suc, este mai durabilă, mai simplu de montat și întreținut. Este fabricată din același material ultra-rezistent ULTEM și oțel inoxidabil.

 

      Ambele site din ULTEM – spre deosebire de modelele anterioare, HG Elite beneficiază de două site din ULTEM (sită grosieră și sită fină), însemnând că acum, chiar și rădăcinoasele sau legumele cu o textură mai dură pot fi procesate și cu ajutorul sitei fine. Mai mult, puteți utiliza sita grosieră pentru a obține delicioase smoothies, puteți încerca diverse combinații sau chiar inventa dumneavoastră o combinație care să vă poarte numele.

  • Clapetă pentru controlul evacuării resturilor – Noutate absolută, clapeta conferă acestui storcător excepțional și valențe de smoothie-maker, în măsura în care, blocând gura de evacuare a sucului dar și evacuarea resturilor, puteți obțineți smoothies din combinații interesante de fructe proaspete sau congelate, lapte, iaurturi, lapte de soia, migdale, nuci, etc. De asemenea, clapeta oferă posibilitatea controlului umidității resturilor, puteți obține un suc mai filtrat sau unul mai dens în funcție de poziția în care plasați clapeta (Deschis = un suc mai clar, Închis = un suc mai dens). Se poate opta și pentru o poziție intermediară

Prin presarea la rece se obține maximalizarea cantității de suc ce păstrează mai multe vitamine, minerale și nutrienți  decât în cazul storcătoarelor clasice cu centrifugă.

IMPORTANT

Această tehnologie permite extragerea sucului terapeutic din iarbă de grâu, frunze de varză, spanac, salată verde, din germeni.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation