CĂRȚI CARE ÎȚI SCHIMBĂ VIAȚA

fantasy-books

Toți începem de undeva și de cele mai multe ori avem nevoie de ghidul maeștrilor. Sunt oameni care au reușit să ajungă unde ne dorim cu toții: la schimbare, la transformare și apoi la iluminare.

Primul pas necesar e imboldul  care-ți apare într-o zi oarecare. Când ești prins în rutină, când nu mai simți bucurii mărunte, când nici distracția nu mai reușește să te scoată din plictiseală. Trebuie să faci ceva, să schimbi ceva.

Ce oare? Pentru început lucrezi  la exterior. Mergi la coafor, la cosmetică, la sală. Vor fi rezultate, dar curând îți  vei da seama că nu e suficient.

Vei obține un job care-ți  aduce mulți bani și succes. Curând și acest fapt nu-ți  mai produce bucuria de la început. Ce-ți spui? Că acționând asupra exteriorului obții doar mai multă atenție, chiar și invidie uneori,  dar ai nevoie de mai mult.

CĂRȚI CARE ÎȚI SCHIMBĂ VIATA

Cu ce să începi?

Cu schimbarea interiorului, cu dezvoltarea personală, spirituală.

Cartea de căpătâi pe care o recomand este 

 

Puterea-prezentului

” PUTEREA PREZENTULUI” de  Eckhart Tolle.

 

În acest ghid spiritual autorul dezrădăcinează ideea că suntem totuna cu mintea noastră și ne ajută să întreprindem o călătorie la capătul căreia vom descoperi sinele nostru autentic, eliberat din ghearele ego-ului.

E important să citiți cartea de mai multe ori.

Vechea funcționare a minții se va opune faptului ca ea nu mai e pe primul plan,  că nu mai poate lua decizii pentru noi, că e doar un instrument în mâinile noastre și va încerca să vă împiedice.  Nu vă lăsați păcăliți.

Comandă cartea de aici

Cea mai interesantă parte o reprezintă faptul că puteți experimenta fiecare pas  al drumului vostru cu ajutorul  dat de

 

puterea-prezentului-ghid-practic-eckhart-tole1

 

“PUTEREA PREZENTULUI.GHID PRACTIC 

Faceți exerciții după fiecare paragraf, nu treceți la altul decât dacă ați reușit experiența din precedentul. Nu contează că veți înainta ca melcul.

Să faceți pe “Observatorul” cât mai mult timp. Gânditorul” (mintea) e șmecher și o să-și folosească toate trucurile ca să vă îndepărteze atenția de la el, să vă scoată din “acum”.

 

 

Comandă cartea de aici

Eckhart Toole și-a început activitatea de scriitor în anul 1977 la vârsta de 29 ani în urma unei profunde trăiri de scindare interioară (Nu am putut să mai trăiesc cu mine.). A mai scris și următoarele cărți:

Un pământ nou                        Liniștea vorbește                Secretul lui Milton

22218_27557                 Linistea_vorbeste               secretul-lui-milton-1099168_big

 

Pupici, Rodica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation