VREAU SĂ SLĂBESC! RODICA

descărcarePROGRAM VREAU SĂ SLĂBESC! RODICA

În toate articolele din seria DA, VREAU SĂ SLĂBESC! am încercat să-ți aduc la cunoștință multe trucuri pentru a pierde din surplusul de kilograme și ca bonus să obții o detoxifiere bazată pe un comportament alimentar sănătos, fără suplimente alimentare la cașetă (nu ai nevoie de ele, îți extragi necesarul din cele 3 mese pe zi și 3 gustări). 

Până acum ți-am prezentat doar prima parte a programului de slăbit Rodica, deoarece am considerat că la început nu e relevant pentru tine să ți-l comunic pe tot, era prea multă informație cuprinsă într-un articol.

Dacă ai intrat pe site-ul meu www.fericiresaunefericire.com pentru prima dată, afli detalii care te vor convinge să citești toate articolele legate de subiectul slăbire sănătoasă.

CONSTATĂRI 

Deoarece au trecut 6 săptămâni de la prima mea referire la slăbitul sănătos , dacă ai început, ușor, ușor, cum te-am sfătuit, acum ar fi trebuit să dai jos între 3-5 kg. Media este de 5 kilograme, cea mai mică scădere este de 3 kilograme iar cea mai mare este de 12 kilograme. Sigur că diferențele mari sunt date de mai mulți factori și anume de genul persoanelor, de numărul mai mare sau mai mic de kilograme între greutatea avută la prima cântărire și greutatea calculată prin formula dată în primul articol, de felul alimentației anterioare și nu în ultimul rând de consecvența cu care ai urmărit efectuarea corectă a programului.

Tu cât ai slăbit? Oricât ar fi, bucură-te! 

STRATEGIE 

Așa cum am mai spus, o masă sărită înseamnă acumulare (corpul își face rezerve când nu primește nimic ca să-l susțină).

Știu că multe femei (indiferent de pregătirea lor profesională) susțin că foamea e cel mai bun remediu în slăbire. Mare greșeală!

O fi, ca să dai jos repede și ca să te dea și pe tine jos, să ajungi să te lupți pentru viața ta (glicemia îți scade drastic și cazi pe stradă).

Chiar dacă, să admitem că ai suficiente rezerve la început și nu te doboară de tot perioada de slăbit prin foame, mai apoi, pui garantat dublul kilogramelor.

Corpul ține minte mulți ani perioada de înfometare și va face rezerve uriașe ca să se susțină în viitor (și el se gândește la viitor, ca și tine), să fie pregătit pentru momentul când o iei razna iarăși.

Să-ți explic matematic lucrurile. Dacă angajatorul îți dă zilnic 50 de lei pe lângă salar, ca bonus, tu vei cheltui toată suma știind că vei primi alții a doua zi.

Până într-o zi când din diferite motive nu-i are și-ți promite că în următoarea zi îți dă 100 de lei. Și se ține de cuvânt.

Asta va fi o lecție învățată pentru tine și din experiență vei pune zilnic deoparte o anumită sumă din cei 50 de lei zilnici, sumă care s-o folosești când, Doamne ferește, patronul nu poate acoperi pe moment suma promisă.

Exact așa gândește și corpul tău. Iar dacă perioada de post negru e lungă, aproape tot va învesti în acumulare, și nu în bani ci în grăsime, asta e averea lui.

INTRODUCERE

Dar să trecem la ce ți-am promis în titlu, derularea programului  DA,VREAU SĂ SLĂBESC! RODICA

Pregătirea

 Vreau să slăbesc! Cu ce să încep?

Cuprinde hotărârea fermă de a te ocupa de tine mult mai mult ca în trecut.

Citirea cu atenție a primului articol.

Identificarea problemelor de sănătate. Dacă există, consultă un medic specialist și  vezi dacă îți aprobă o slăbire sau o detoxifiere și cum anume.

Tot ce am scris eu până acum și ce voi scrie de acum încolo e un material cu scop informativ, bazat pe foarte multă experiență și nu are rol de sfaturi medicale personalizate.

Sfaturile sunt bazate pe proprietățile cunoscute și dovedite științific ale legumelor și fructelor de pe piață, pe comportamentul uman versus alimentație.

Achiziționarea unui cântar pentru monitorizarea zilnică de dimineață și a unui caiet pe post de jurnal de alimentație despre care ți-am mai vorbit. Fotografii (trei), din față, din profil și din spate. Copii (zece) la fiecare ca să le atașezi la următarele pe care ai să le faci la 3, , 7, 10,…kilograme slăbite ca să vezi cu ochii tăi diferența (același loc, aceeași îmbrăcăminte, aceeași distanță focală)

PRIMA ETAPĂ

Se derulează pe parcursul a patru săptămâni și cuprinde deprinderea pe rând a unor obiceiuri sănătoase pe care ar trebui să le avem cu toții nu doar cei ce vor să slăbească.

Vreau să slăbesc! Prima săptămână – apă alcalină, apa înainte de mese, devotament

Vreau să slăbesc! Săptămâna a 2-a – micul dejun, despre bioritm

Vreau să slăbesc! Alimentație naturală – alimente bune, vii, simple, admise sau interzise 

Vreau să slăbesc! Săptămâna a 3-a – ore de masă și fructele care, când și cum

Vreau să slăbesc! Poți să-ți vindeci viața – faci cunoștință mai bine cu tine și cu ce vrei

Vreau să slăbesc! Săptămâna a 4-a – proteinele acceptate și importanța lor în alimentație

Vreau să slăbesc! Obiective – strategie fragmentată  pentru îndeplinirea obiectivelor

Vreau să slăbesc! Program săptămânal – idei de mese pentru o săptămână din prima etapă

Vreau să slăbesc! Salate – ce fel de salate, idei de salate, scopul lor

Vreau să slăbesc! Salată de fenicul – o salată specială prin prezentare și gust

ETAPA A 2-a. SLĂBITUL PROGRESIV

Durată

În funcție de metabolismul tău, de gen, vârstă și de devotamentul tău această etapă se va întinde pe o perioadă mai scurtă (1 lună jumătate) sau mai lungă (3 luni, 6 luni) în care aplici (să sperăm cu succes) tot ce ai învățat în perioada de 4 săptămâni de la începutul programului.

Repeți analizele medicale (la trei luni) compari rezultatele. vezi unde mai ai de lucrat.

 Începi consumul de leguminoase (mazăre, linte, fasole boabe).

Introduci câteva minute de mișcare, 7-10 minute pe zi, le recomand dimineața.

Încearcă să faci și masaj profesional anticelulitic și modelaj în această perioadă. Se vor elimina mai repede grăsimile prin eliberarea canalelor limfatice.

Dacă ai o prietenă sau un prieten (partenerul) în aceeași situație ca tine și cu aceeași dorință nu ezita să-l cooptezi în program. Schimbați impresii, reușite, discutați despre piedici, etc. Mai ușor la drum în doi, plus că nu-ți place să-i dezamăgești pe alții  (pe tine te dezamăgești frecvent).

ETAPA A 3-a. ÎNTREȚINERE

Alimente noi

După ce ai ajuns la câteva kilograme mai mult decât cele optime (două mai mult), începi treptat să consumi  alimentele din listă care au fost interzise parțial. Anume carbohidrații. Rând pe rând, câte unul pe săptămână.

Etapa se încheie după ce ți-ai menținut aceeași greutate după fluctuațiile avute după mesele ce conțin carbohidrați.

ETAPA A 4-a. MOD DE VIAȚĂ

CONSECVENȚĂ

Dacă ajungi aici o să fii foarte mulțumit de tine. Dar nu te culca pe o ureche. Totul ține de perseverență.

Ai să aplici în continuare absolut tot ce ai experimentat în cele câteva luni de program ca regulă și, din când în când, vei găti pentru tine mâncare tradițională (supa, ciorbă, prăjitură, nu la aceeași masă, știi asta deja).

Dar toate vor fi excepții (cam o dată, de 2 ori pe săptămână), nu obișnuințe, Aceste excepții le poți avea la și la petrecerile la care vei merge.

Realizezi ce ai putut să faci și că o dată ce ai ajuns la o greutate optimă pentru tine ai și o perfectă stare de sănătate.

De ce te-ai întoarce la alimentația veche, a celor mulți?

Puneți întrebarea asta mereu când ai tentații. Răul se poate întoarce cât ai clipi din ochi, având un efect de domino. Ca să te ridici mai apoi e mult mai greu, dacă nu imposibil.

Eu, alături de mulți alții care m-au urmat, am reușit.

Nu pot să spun că a fost floare la ureche (am fost o pofticioasă și mereu amânam problemele mele), dar nici imposibil.

Tu? Te-ai hotărât?

Poate doar pentru 1 lună. să obții o detoxifiere fără suplimente. Sau poate de 2-3 ori pe săptămână (ca un fel de post, numai că urmezi alte reguli)) și tot ai să ai beneficii.

Sau doar apa cu lămâie de dimineață…pe termen nelimitat e neprețuită ca beneficii.

Cu siguranță voi continua să-ți scriu ca să dezvolt subiectele începând cu etapa a 3-a, a slăbitului progresiv. Aici am conturat doar liniile generale.

Întrebări? Abia aștept.

Mulțumesc pentru like și share.

Pupici, Rodica.

One Thought on “VREAU SĂ SLĂBESC! RODICA

  1. Hi, my name is Samantha and I am the sales manager at StarSEO Marketing. I was just looking at your website and see that your website has the potential to get a lot of visitors. I just want to tell you, In case you didn’t already know… There is a website network which already has more than 16 million users, and the majority of the users are looking for niches like yours. By getting your website on this service you have a chance to get your site more visitors than you can imagine. It is free to sign up and you can read more about it here: http://ecx.cx/aprd – Now, let me ask you… Do you need your site to be successful to maintain your way of life? Do you need targeted visitors who are interested in the services and products you offer? Are looking for exposure, to increase sales, and to quickly develop awareness for your site? If your answer is YES, you can achieve these things only if you get your site on the service I am describing. This traffic service advertises you to thousands, while also giving you a chance to test the network before paying anything. All the popular websites are using this service to boost their readership and ad revenue! Why aren’t you? And what is better than traffic? It’s recurring traffic! That’s how running a successful site works… Here’s to your success! Read more here: http://charly.in/agqo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation