GÂNDURI DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR

va_94858600PROPUNERE

Sincer? Aș fi preferat să scriu acest articol de Dragobete, dar am ales să îl ofer acum, indiferent ce zi ai ales pentru a celebra iubirea, până la urmă putem să ne bucurăm și de varianta americană (Valentine’s Day) și de cea românească (Dragobete).

Și m-am gândit să-ți propun vizionarea unui film, alături de iubitul/a ta, un film pe care, cu siguranță l-ai mai văzut.

DESCOPERIRI 

Dacă o să-l vizionezi acum, nu o să te mai intereseze atât de mult acțiunea, ce se întâmplă cu personajele ci vei observa mult mai bine ce stă în spatele acțiunii, ce anume ne face să ne comportăm într-un anumit fel, ce ne bucură, ce ne întristează…

Vei vedea cu alți ochi de ce e musai să ne trăim viața așa cum este, cu pași mici, cu nimicuri de fiecare zi și nu așteptând mereu să avem condiții exterioare pentru a fi fericiți cândva.

De aici vei înțelege de ce ne certăm în cuplu și o facem atât de des.

Cât de abruptă e panta pe care alunecăm pierzând persoana iubită, cea care cu trecerea timpului ne dezamăgea continuu și de care  ne plângeam mereu.

Vei zâmbi găsind o variantă rapidă și eficientă de aflare a unui partener dezirabil folosind doar 3 întrebări:

– Ești singur?

– Ești gay?

– Lucrezi?

iar dacă obții răspunsurile potrivite urmează sărutul care va fi testul suprem în alegere.

Cât de aroganți suntem în lupta cu bătrânețea care ne îngrozește și facem orice s-o împiedicăm, nu fără umilințe.

Și mai este acolo un sărut pe care și l-ar dori toate fetele și femeile măcar o dată în viață, care te copleșește și te înalță, te contopește cu o cascadă de emoții nebănuite și îți oprește pentru câteva clipe inima. Doi se transformă în UNUL.

Și un alt sărut spre final în care lipsește conectarea, care aduce un răspuns sigur, complet diferit, revelator pentru cei doi, care rămân DOI în sărut.

Vei afla o importantă lecție de viață și anume aceea de creator al propriei existențe. S-o așezi la loc de cinste printre alte afirmații pe care le faci:

Rolul meu e să creez!

Și nu în ultimul rând să vezi că nu poți împiedica pe nimeni să facă aceleași greșeli ca și tine, pur și simplu nu-l poți opri. 

Cred că ai ghicit, e vorba de filmul   PS. I LOVE YOU

Îl poți urmări pe youtube pentru că, deși am lăsat linkul intact, s-au invocat drepturile de autor și nu-l pot difuza aici.

GÂNDURI DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR

Bucurați-vă unul de celălalt! 

Fără așteptări și pretenții. Măcar în această zi.

Doar dăruiește!

Pupici, Rodica.

PS. Ia ghici? I love you.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation